Sunday, December 30, 2007

Για του λόγου το αληθές!


Kαλή πρωτοχρονιά σε πιστούς και άπιστους Γιω...Θωμάδες!

19 comments:

giorgos_st said...

Καλά είσαι απίστευτη...

meril said...

Πας πίσω, Γιώργο; Πού έβγαλες της κοπέλας την ψυχή λέμε....

Θερσίτης said...

Η πίτα αυτή αγοράστηκε από φούρνο γνωστού μου, Γιώργο. Μη μασάς μέχρι να δεις βίντεο από την παρασκευή της. Αν την έφτιαξε η ίδια, θα το σκέφτηκε ντε!

giorgos_st said...

Τώρα που το λες Θερσίτη πράγματι ένα βίντεο θα ήταν η απόδειξη που ψάχνουμε, είναι και στη μόδα και το κλίμα των ημερών τι λες?

gyristroula2 said...

Καλά εσείς οι δυο θα φάτε από το φούρνο του γνωστού σας, όταν εμείς τρώμε την πιτούλα μου, ψιχουλάκι δεν θα σας δώσω, άθλιοι!
Ούτε οι καλικαντζούρες- αριθμοί δεν σας πείθουν;
Ακούς εκεί βίντεο! Ποιος φούρναρης καλέ γράφει έτσι το 2008; Αυτή είναι υπογραφή και σφραγίδα δική μου!

giorgos_st said...

Δε φτάνει που έδωσες μισή τη συνταγή απειλείς κιόλα , θα βγάλουμε το φούρναρη να τα ομολογει όλα σε δικό μας βίντεο, μπορεί να πάμε και στα κανάλια...

meril said...

Γυριστρούλα, το παλικάρι το χει μάθει το μάθημα...(της εποχής) Βίντεο ...κανάλια.. κι ο Θεός ξέρει τι άλλα (μήπως ένα live στο δελτίο των 8.00;)

gyristroula2 said...

Τι μισή συνταγή; Ολόκληρη σας την έδωσα! Τι ήθελες οδηγίες για το γράψιμο με αμύγδαλα; Ή μάλλον ναι έχεις δίκιο! Ξέχασα! Λοιπόν η πλήρης συνταγή: Παίρνουμε μια πετρούλα επίπεδη, ένα σφυράκι και ένα πανεράκι αμύγδαλα. Παίρνουμε το σφυράκι και πάνω στην πετρούλα σπάμε ένα ένα αμύγδαλο, χωρίς να κοπανίσουμε τα δάχτυλά μας. Μετά, τα καθαρίζουμε από τα τσόφλια, τα βράζουμε και τα ξεφλουδίζουμε. Εντάξει; Ή να σου πω και πώς πήρα τα αυγά από τις κότες;

giorgos_st said...

Μόνο των 8? Θα ξεσηκωθεί θύελλα με ένα τόσο μεγάλο θέμα, θα το παίξουν και τα μεσημεριανά αλλάη αλήθεια θα λάμψει...

giorgos_st said...
This comment has been removed by the author.
gyristroula2 said...

Α, να προλάβω να ευπρεπιστώ κάπως, meril, με κάτι καουμπόικα πουκάμισα του πατέρα μου και ψηλές γαλότζες κυκλοφορώ, σαν τους Ζωνιανούς θα βγω στα κανάλια!

giorgos_st said...

Γιατί? Τι έχουν οι ζωνιανοί? που δεν τους άφησαν να κάνουν Πρωτοχρονιά στο σπίτια τους, Μέρη βλέπε τι συμμαχίες πας και κάνεις!

gyristroula2 said...

Όχι παιδιά, παρεξήγησις, μια χαρά είναι οι Ζωνιανοί, εγώ μόνο για την γκαρνταρόμπα τους είχα κάτι ψιλοαντιρρήσεις (μπας και κάνω κι εγώ φέτος πρωτοχρονιά σπίτι μου)!

meril said...

Μ' ΕΜΈΝΑ προσοχή! Το χω πει εξάλλου η ρίζα μου (αν και όχι Ζωνιανά)είναι από το Μυλοπόταμο...
Οι κουβέντες λοιπόν μετρημένες...

Λορελάη said...

Επιτέλους. Από το μεσημέρι προσπαθώ να μπω στο μπλογκ σου κι όλο με πετάει έξω. Είδα 14 σχόλια, λέω πάει. Την έχουν πέσει όλοι στην πίτα, δεν θα προλάβω τίποτα. Αλλά ευτυχώς, το ρίξανε στις αμφιβολίες.
Μην τους ακούς γυριστρούλα μου, από τη ζήλεια τους το κάνουν. Εγώ σε πιστεύω. (θα μου δώσεις κανένα κομμάτι για το καλόπιασμα ε; Γιατί μεταξύ μας αυτό δεν είναι 2007,5, κανονικότατο 2008 είναι...)
Όσο για το πού θα την φάμε, εγώ λεώ στον Μυλοπόταμο!!! Πού αλλού;

gyristroula2 said...

Να 'σαι καλά, λορελάη, ίσως και να μην σε άφηναν να μπεις, για να μην πάρεις το μέρος μου. Πας κι συ γυρεύοντας όμως. Άκου Μυλοπόταμο! θες να είναι η τελευταία πίτα που θα φάμε;
Meril μου, μη φανταστείς...εννοώ ότι εκεί θα βρούμε τόσο ωραία φαγητά, που δεν θα θέλουμε να ξαναφάμε πίτα...

giorgos_st said...

Λοιπόν το gyristroula το διάλεξες γιατί εισαι όνομα και πράμα, για πότε τα στρίβεις και τα γυρίζεις κατα πως τα θες δε λέγετε, καλά είπε ο Τσαρούχης πως στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις...και να μην ανακατεύεις τη Λορελάη στις ανακολουθίες σου, έχει αρκετές δικές τις που θα βγουν σιγά-σιγά.

gyristroula2 said...

Εγώ από τον ανεμόμυλο που γυρίζει βγήκα...δεν ξέρω από αυτά...κάτι πίτες μόνο, κάτι γαλακτομπούρεκα...το έφτιαξα κι αυτό ωραίο παρεμπιπτόντως...

Λορελάη said...

Α, δεν μ' αρέσουν οι ασύστατες κατηγορίες! Δεν μ' αρέσουν καθόλου! Γυριστρούλα μην πτοείσαι, κάποιοι είναι εκ γενετής συκοφάντες και κακόβουλοι. Τι να κάνουμε;
Ο Μυλοπόταμος είναι λες επικίνδυνος;Τώρα που το ξανασκέφτομαι...

και γαλακτομπούρεκο είπες;;;.....

Cyber Sex

  Όταν πρωτομπήκε στο ίντερνετ, εκεί στα μισά της τελευταίας δεκαετίας του προηγούμενου αιώνα, σκέφτηκε ότι είχε μια ωραία ευκαιρία να βελτι...